Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Maak kennis met Jochum Steur - Makelaar-taxateur

Jochum over Haarlem

Leukste wijk in Haarlem

De leukste wijk in Haarlem, oef dat is lastig! De wijken in Bomenbuurt, Planetenbuurt en een deel van de Indische Buurt in Haarlem-Noord zijn heerlijke woonwijken en hebben ontzettend veel faciliteiten voor jonge gezinnen en het is toch vlak bij het centrum. De buurten zijn nog redelijk betaalbaar. Er zijn een hoop leuke initiatieven van buurtbewoners, gemeente en ondernemers die zorgen de buurt steeds leuker wordt. Daarnaast zijn de Koninginnebuurt en Bos en Vaart weer hele fijne wijken door hun luxe, hun ligging dicht bij de stad en het Haarlemmer Hout. Ook de mooie, ruime panden spreken erg aan. 

Wijk om in de gaten te houden
Nog redelijk onbekend en onontdekt voor veel mensen is het kleine buurtje Welgelegen, gelegen tussen het Frederikspark, het Spaarne en het centrum. Een bijzonder leuke buurtje om zeker in de gaten de houden. 

Leukste straatje van Haarlem
Dat is een lastige, want er zijn zo veel leuke, bijzondere en mooie straatjes. Als ik er toch één moet kiezen is het de Schotersingel. De Schotersingel ligt aan de Haarlemse bolwerken, dit mooie en indrukwekkende stadpark is ontstaan nadat de stadsmuren van Haarlem in de zeventiende eeuw werden gesloopt.

Jochum Steur - Over Leef! Makelaars

Binnen de woningmarkt en het aanbod van makelaars miste ik een kantoor wat net dat stukje harder loopt voor zijn klanten. Een transparant en open kantoor met kennis van zaken en altijd even vriendelijk en behulpzaam. Na ruim 10 jaar Leef! kunnen we zeggen dat dat ons gelukt is. We zijn meerdere keren 'Makelaar van het jaar' geworden en worden door onze klanten beoordeeld met maar liefst een 9,5 op Wie is de beste makelaar. We hebben een ontzettend leuk en zeer kundig team medewerkers van makelaars en binnendienstmedewerkers die erg goed op elkaar ingespeeld zijn, met plezier hun vak uit beoefenen en ook net dat stapje extra doen voor onze klanten.

Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Daarnaast is Haarlem dé stad in Nederland met de meeste vooroorlogse woningen en met onze specialisatie jaren ’30 woningen en huizen met karakter, bieden we onze klant net die extra woning kennis die in Haarlem en omgeving erg goed van pas komt.

Ben je op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgsprek. Wij helpen je graag. 

Bel mij terug!

 

Remodal