Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

Maak kennis met Dennis Kampijon - Makelaar-taxateur

Dennis is een bezig baasje, altijd druk, altijd bezig. Hij is een gedreven makelaar-taxateur met veel kennis van zaken. Behulpzaam en toegankelijk. 

Door diverse verhuizingen kent hij Haarlem en omgeving goed. Van Santpoort-Noord naar Velserbroek en tijdens zijn studie Vastgoed & Makelaardij woonachtig in Haarlem - in o.a. de Bomenbuurt, de Frans Halsbuurt en de Leidsebuurt. Sinds kort is hij neergestreken in Beverwijk. Als verhuizen een hobby zou zijn…

Naast dat zijn werk zijn grote passie is, voetbalt Dennis regelmatig bij RKVV Velsen in Driehuis en is hij vrijwilliger en bestuurslid van het Jeugdbestuur bij de Haarlemse Zwemvereniging de Watervrienden in Haarlem-Noord

Dennis Kampijon over Haarlem

Favoriete plek in Haarlem:
Dat is met uitstek toch Haarlem centrum, de plek in Haarlem waar het meest te beleven valt. Met de tientallen restaurantjes en cafés is er voor ieder wat wils. Het grote aanbod aan cultuur, muziek, evenementen en musea maakt dat er altijd iets te doen is. De stad ademt historie, sfeer en gezelligheid. Dat voel je als je door de stad loopt. Haarlem bruist!

Wat maakt Haarlem tot een fijne stad om in te wonen?
Wonen in Haarlem is als wonen in een dorp: het heeft de gezelligheid, de geborgenheid en je komt altijd wel een bekende tegen. Maar het biedt ook alles wat je van een stad mag verwachten. Er is overal iets te doen en iedere wijk heeft een eigen karakter. 

 

Dennis Kampijon - Over Leef! Makelaars

Toen ik door Leef! Makelaars werd benaderd om voor hen te komen werken heb ik niet lang hoeven nadenken. Leef! Makelaars is een kantoor voor iedereen. Met een doordachte aanpak voor woningverkopen en een unieke benadering voor het aankopen van woningen en appartementen. Leef! Makelaars is het kantoor die het net even anders doet. 

Ben je op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag. 

Bel mij terug!

 

Remodal