Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

Vier de zomer in Haarlem

31-07-2018 | Leef! Makelaars

Je hoeft deze zomer niet bang te zijn dat je er in Haarlem niets te doen is. Want de zomermaanden in Haarlem staan in het teken van cultuur, muziek, sport, lekker eten, gezelligheid en nog veel meer! Met elke week weer een ander evenement; of het nu speciaal biertjes proeven is bij de Jopenkerk, swingen op de Grote Markt tijdens Haarlem Jazz of zwemmen in het Spaarne voor een goed doel. En is genoeg te doen en voor ieder wat wils. De zomer in Haarlem is één groot feest, we hebben er zin in! 

AUGUSTUS

Haarlem Culinair (2 t/m 5 augustus)
Maak kennis met de keuken van Haarlem tijdens Haarlem Culinair. Vier dagen lang presenteren Haarlemse restaurants op de Grote Markt hun specialiteiten! Daarnaast is er muziek en natuurlijk een borrel.. Meer informatie.

Haarlem Culinair Speciaalbierfestival (4 en 5 augustus)
Welke stijl past het beste bij jou? Lentebier, sour, honingbier? Of juist een saison, bipa, of BA-blond? Ontdek het ter plekke tijdens het Culinair Speciaalbierfestival bij de Jopenkerk in Haarlem. Meer informatie.

Haarlem Jazz & More (15 t/m 19 augustus)
Half augustus kun je weer swingen tijdens Haarlem Jazz & More. Met dit jaar een geweldige line-up! Meer informatie.  

Proefpark Haarlem (24 t/m 26 augustus)
In het monumentale Kenaupark moet je zijn voor hét nazomerfestival met foodtrucks in de hoofdrol. Een food line-up van zo’n 30 rijdende keukens maken gezamenlijk het beste street-, soul- en comfortfood wat er op dit moment te krijgen is in NL.. Meer informatie.


SEPTEMBER

Schalkwijk aan Zee festival (2 september)
Laat je verassen tijdens het Schalkwijk aan Zee festival. Meer informatie.

Haarlem Cultuur Festival en Open monumentendagen (8 en 9 september)
Haarlem Cultuur Festival is dé opening van het culturele seizoen in Haarlem. Twee dagen lang gonst de stad van de optredens, films, workshops en exposities op het gebied van theater, dans, beeldende kunst, muziek, literatuur en alles wat daartussen zit. Tijdens de Open Monumentendagen kun je de talrijke monumenten die Haarlem bezit - waarvan sommige normaal gesloten voor publiek - bezoeken.  Meer informatie.

Haarlem City Swim to Fight Cancer (16 September)
Op zondag 16 september 2018 springen honderden deelnemers het Spaarne in tijdens de tweede editie van Swim to Fight Cancer Haarlem! Meer informatie.

 Vitaminstore Halve van Haarlem (30 september)
Zondag 30 september wordt het startschot gegeven voor de 34e editie van de Vitaminstore Halve van Haarlem. De Halve van Haarlem is een hardloopevenement in Haarlem e.o. en wordt georganiseerd door Stichting SportSupport Kennemerland.  Meer informatie.

We wensen je een gezellige en zonnige zomer!

Remodal