Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Van Zeggelenstraat 82
300.000

HAARLEM

Van Zeggelenstraat 82

300.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Appartement
Soort appartement
Bovenwoning
Bouwjaar
1934
Oppervlakte
95m2
Aantal kamers
6
Buitenruimte
Geen tuin
Onderhoud
Goed
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

- English text below -

Leef! in dit royale jaren- 30-bovenhuis met 4/5 kamers in één van de leukste straten van de populaire Amsterdamsebuurt, net om de hoek van het Van Zeggelenplein. Gelegen in een fraaie brede straat met voortuinen en bomen tref je deze prachtige bovenwoning van maar liefst 95 m2 met royaal dakterras voorzien van de volgende pluspunten:

+ Mooie jaren '30 details zoals hoge plafonds, glas-in-lood, paneeldeuren, erker etc.
+ Gefundeerd op betonnen palen, gelegen op eigen grond.
+ Ruim 32m2 grote woonkamer met openslaande deuren naar balkon op het oosten voor een kop koffie in de ochtend zon, open keuken en tweede kamertje op eerste woonlaag!
+ Royaal dakterras (nieuwe vlonders oktober 2018) op het oosten, waar je nagenoeg de hele dag van de zon kunt genieten bereikbaar vanuit de masterbedroom op de tweede woonlaag.
+ Moderne hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur.
+ Fraaie badkamer met bad, separate douche en tweede toilet.
+ Buitenschilderwerk voorzijde augustus 2018.
+ Mogelijkheid voor gratis parkeren voor de deur.
+ Dakpannen in 2000 vernieuwd en in 2010 een nieuwe goot aan de voorzijde.
+ CV ketel van Intergas HR Eco 36 uit 2014.
+ Actieve VvE met 5 leden, aandeel 1/5, servicekosten €50,- per maand (gezamenlijke opstalverzekering, Modelreglement 1973 is van toepassing).
+ Toplocatie: zie verderop in de tekst.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.

De ligging is goed met diverse gezellige buurtwinkels aan het Van Zeggelenplein en een groter winkelaanbod in de Amsterdamstraat en het Prinses Beatrixplein. Wonen aan de oostzijde van Haarlem is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen (Rottepolderplein, A9 en de A5 richting Alkmaar, Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Rotterdam, e.d.). Diverse goede busverbindingen en haltes tref je in de nabije omgeving. Door de komst van treinstation Spaarnwoude (15 min. verbinding met Amsterdam of Zandvoort!)) is de woonomgeving populair geworden en daardoor ook een perfecte locatie voor forensen die dichtbij het centrum willen wonen en snel de stad uit willen! Op de fiets sta je in 10 minuten op de Grote Markt en via de Brouwersvaart fiets je zo binnen een half uur door naar Bloemendaal aan Zee!

Achter de voordeur:
Via de eigen entree/hal op de begane grond (met vernieuwde meterkast 2016) met de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
De ruime en lichte woonkamer heeft strak gestucte muren en plafond en is voorzien van een prachtige parket vloer welke is doorgetrokken naar de overloop en keuken. Aan de voorzijde heeft de woning dubbel glas en de fraaie glas in lood bovenraampjes hebben voorzetramen. De originele openslaande deuren naar het balkon geven de woonkamer eveneens een ruim gevoel. Vanuit de keuken is dit ook toegankelijk. De open keuken is L-vormig en heeft de volgende inbouw-apparatuur: 4 pitsgaskookplaat met oven, afzuigkap en een afwasmachine (Siemens 2017). De koelkast met 3 laden vriezer (Samsung 2014) is ter overname. Op de overloop vind je de toegang tot modern toilet en aan de voorzijde tref je een slaap/werkkamer. Met de houten witgeverfde trap kom je op de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Door de lichtkoepel is het trappenhuis en de overloop mooi licht. Hier bevinden zich 2 royale slaapkamers. Aan de achterzijde de ouderslaapkamer waar het grote met nieuwe vlonders bevloerde dakterras via een schuifpui toegankelijk is. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een grote dakkapel en een sfeervolle lambrisering. Over de gehele etage ligt een doorgetrokken lichte laminaatvloer. De grote badkamer is uitgerust met een bad, douchecabine, tweede toilet, wastafel en radiator. Aan de voorzijde ligt het stook/waskamer: hier hangt de CV ketel (Intergas HR Eco 2014), bevindt zich wasmachine- en droger-aansluiting en ligt een vaste wasmachinebak.

Vliering:
Als klap op de vuurpijl, beschikt de woning nog over een enorme bergvliering (kruiphoogte 95 cm en 25m2), te bereiken middels een vlizotrap vanuit de voor slaapkamer.

- ENGLISH -

Van Zeggelenstraat 82

Leef! offers this spacious 1930s upper floor 4-5 room apartment, located in one of the nicest streets of the popular Amsterdamsebuurt district, just round the corner from Van Zeggelenplein. In an attractive wide street with front gardens and trees, this splendid upper floor property, in addition to its large roof terrace of 95m2, has the following features:

+ Beautiful 1930s details, such as high ceilings, stained glass windows, panelled doors, etc.
+ Concrete pile foundations; freehold.
+ Spacious living room of more than 32m2 with French windows opening on to the balcony to the east for that coffee in the morning sun, an open kitchen, and second room on the first floor!
+ Large roof terrace (new decking in October 2018) to the east, where you can enjoy the sun almost all day; accessed from the master bedroom on the second floor.
+ Modern corner kitchen with various built-in appliances.
+ Stylish bathroom with bath, separate shower, and second toilet.
+ Front exterior painted in August 2018.
+ Possibility of free parking in front of the property.
+ Roof tiles replaced in 2000 and new gutter fitted at the front in 2010.
+ Central-heating boiler by Intergas HR Eco 36, from 2014.
+ Active Owners’ Association with 5 members, share is 1/5, service charges €50 per month (joint building insurance, 1973 Model Regulations apply).
+ Outstanding location.
Meer informatie

Kaart

Streetview

Remodal