Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Van Zeggelenstraat 128
269.000

HAARLEM

Van Zeggelenstraat 128

269.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Appartement
Soort appartement
Bovenwoning
Bouwjaar
1934
Oppervlakte
90m2
Aantal kamers
6
Buitenruimte
Geen tuin
Onderhoud
Goed tot uitstekend
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

Gelegen in een fraaie brede straat met voortuinen en bomen, tref je deze prachtige bovenwoning van maar liefst 90m2 aan, voorzien van de volgende pluspunten:

+ Mooie jaren '30 details zoals hoge plafonds, marmeren schouwen, glas-in-lood, paneeldeuren, etc.
+ Gefundeerd op beton palen, gelegen op eigen grond.
+ In 2006 is de gehele woning gerenoveerd, in 2017 groot onderhoud/schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten.
+ Actieve VvE, servicekosten € 50,- per maand (gezamenlijke opstalverzekering, reservering).
+ toplocatie:

De ligging is goed met diverse gezellige buurtwinkels aan het Van Zeggelenplein en een groter winkelaanbod in de Amsterdamstraat en het Prinses Beatrixplein. Wonen aan de oostzijde van Haarlem is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen (Rottepolderplein, A9 en de A5 richting Alkmaar, Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Rotterdam, e.d.). Diverse goede busverbindingen en haltes tref je in de nabije omgeving. Door de komst van treinstation Spaarnwoude (korte verbinding met Amsterdam) is de woonomgeving populair geworden en daardoor ook een perfecte locatie voor forensen die dichtbij het centrum willen wonen en snel de stad uit willen!

Achter de voordeur:

Via de eigen entree/hal op de begane grond (met vernieuwde meterkast) met de trap naar de eerste verdieping. De ruime en lichte woonkamer is verdeeld in twee gedeeltes door middel van prachtige glas-in-lood en-suite deuren (met vaste bergkasten aan de zijkanten) en voorzien van een prachtige eiken houten vloer. Aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte met erker, aan de achterzijde het eetgedeelte met toegang tot het brede balkon, gelegen op het zuidoosten (zon van ’s ochtends vroeg ca. twee uur ’s middags). Aan de achterzijde tref je ook de keuken aan, met origineel granito aanrechtblad en keukenbuffetkast, vanwaar je ook toegang tot het balkon hebt. Naast de keuken vind je het prachtige moderne toilet, voorzien van fonteintje en aan de voorzijde de eerste slaapkamer/werkkamer.

Op de tweede verdieping tref je de overige slaapkamers aan: de royale ouderslaapkamer aan de achterzijde met daarnaast de fraaie badkamer. Deze is uitgerust met een tweede toilet, een ligbad, vloerverwarming en moderne wastafel. Aan de voorzijde de derde slaapkamer, ook prima van formaat. Direct daarnaast slaapkamer 4/de tweede werkkamer, waar je de benodigde aansluitingen aantreft voor de wasmachine, alsmede de cv-ketel (2006). De tweede verdieping is vergroot door dakkapellen aan beide zijden en de vloeren is van massief grenen houten vloerdelen. Als klap op de vuurpijl, beschikt de woning nog over een bergvliering, te bereiken middels een vlizotrap.
Meer informatie

Kaart

Streetview

Remodal