Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Floresstraat 111
400.000

HAARLEM

Floresstraat 111

400.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1927
Oppervlakte
130m2
Aantal kamers
6
Buitenruimte
Achtertuin - noord
voortuin
Onderhoud
Goed
Pluspunten
In woonwijk
Berging
Aangebouwd hout
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

Aan de populaire Floresstraat ligt deze zeer goed onderhouden, sfeervolle gezinswoning die in 2011 flink onder handen is genomen. De opbouw en aanbouw werden in 2011 gerealiseerd en ook het elektrawerk werd toen vernieuwd. De keuken aan de achterzijde is een echte leefkeuken geworden, door het plaatsen van het kookeiland en de fraaie uitbouw. Hierdoor is een plek gecreëerd waar je heerlijk kunt zitten of een speelhoek voor de kinderen kunt creëren. Wonen, koken en leven komen hierdoor samen in deze heerlijke lichte ruimte.

Volledig gemoderniseerde eengezinswoning met op- en uitbouw, vijf slaapkamers en een heerlijk ruime woonkamer met leefkeuken en veel plussen:
-Woonoppervlakte ca. 130 m2
-Zeer goed onderhouden en zo te betrekken.
-Luxe leefkeuken met kookeiland als eyecatcher.
-Heerlijk ruime uitbouw met openslaande deuren naar de achtertuin.
-Moderne badkamer (2008) en toilet (2011).
-Elektra en riolering vervangen.
-De gehele woning is voorzien van dubbel glas.
-De gevel werd in 2016 in originele staat gebracht, gereinigd en gevoegd.
-Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2016.
-Praktische berging aan de zijkant van de woning gelegen.
-Voortuin op het zuiden met vrij uitzicht over het Spaarne
-Zonnige achtertuin op het noorden.

Begane grond:
entree, meterkast (10 groepen met aardlek), toilet met fontein en deur naar de woonkamer. De zithoek is aan de voorzijde gesitueerd en is door de erker en de fraaie houten vloer een zeer sfeervolle plek om te ontspannen. Aan de achterzijde bevindt zich de leefkeuken en de uitbouw wat een heel ruimtelijk geheel vormt. De leefkeuken is voorzien van kookeiland en de benodigde inbouwapparatuur met ernaast de praktisch bijkeuken voorzien van wasmachine opstelling. Via de openslaande deuren in de uitbouw bereik je de achtertuin, deze is in 2011 aangelegd en voorzien van nieuwe schutting. Via de voortuin bereik je de houten schuur aan de zijkant van de woning, met de CV (bouwjaar 2015).

Eerste verdieping:
Drie slaapkamers, waarvan twee zeer royaal. Alle drie de kamers zijn licht en beschikken over vaste kast(en). De moderne badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Twee riante slaapkamers, beide voorzien van dakkapel. Heerlijke ruimtes met veel daglicht.

Ligging:
De Floresstraat ligt in de populaire Indische buurt Zuid. Het is hier prettig wonen aangezien werkelijk alles in de nabijheid is gelegen. Scholen, winkels (Cronjé en de weekmarkt), recreatiegebieden, duingebied en strand, station maar ook de uitvalswegen zijn snel te bereiken. Wekelijks wordt op donderdag de markt in de straat georganiseerd, waar een grote verscheidenheid aan versproducten wordt aangeboden. De markt begint ter hoogte van het Soendaplein en eindigt bij de Atjehstraat. Geen marktkramen direct voor de deur maar wel een gezellige markt op loopafstand.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal