Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Croesenstraat 57
450.000

HAARLEM

Croesenstraat 57

450.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Herenhuis
Bouwjaar
1934
Oppervlakte
108m2
Aantal kamers
5
Buitenruimte
Achtertuin - zuidoost
voortuin
zijtuin
Onderhoud
Matig
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Berging
Vrijstaand steen
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

Sloop, breek, zaag, timmer, boor en metsel. Bouw nu aan je droomhuis, jouw eigen 2/1 kapper in het Ramplaan...

+ Twee onder één kap woning die sinds 1934 altijd in familiebezit is gebleven.
+ Matige staat van onderhoud, een huis om te renoveren, slopen, opbouwen en aanbouwen tot er een heerlijk ruim modern droomhuis ontstaat.
+ Gelegen in één van Haarlems populairste buurten, het Ramplaan!
+ Ligging aan een groenstrook, in een mooie groene omgeving rondom landgoed Elswout.
+ Achter de voordeur tref je nu 108m2 woonoppervlakte dat kan worden uitgebreid met een aanbouw en een zolder die je vergroot door het plaatsen van (grotere) dakkapellen.
+ Ca. 7.7 meter brede achtertuin met zijpoort/achterom en daarom zeer geschikt voor motorliefhebbers.
+ Bezichtiging ook op zaterdag mogelijk!


Haarlem, Ramplaankwartier, Croesenstraat 57

In 1934 is dit huis gebouwd door de aannemer, een twee onder één kap woning die daarna altijd in familiebezit is gebleven. Dit huis is nu op zoek naar een nieuwe eigenaar die graag wil renoveren, slopen, opbouwen en aanbouwen tot er een heerlijk ruim modern woonhuis ontstaat. Gelegen in een van Haarlems populairste buurten, het Ramplaan!

Voor wie wil wonen aan een groenstrook, in een mooie omgeving die alles biedt, de prachtige natuur rondom landgoed Elswout, de velden en de lanen...

De woning is matig onderhouden en biedt nu niet het comfort en gemak van de huidige tijd, dit ga je graag zelf naar eigen smaak aanbrengen. Achter de voordeur tref je nu 108m2 woonoppervlakte dat kan worden uitgebreid met een aanbouw en een zolder die je vergroot door het plaatsen van (grotere) dakkapellen.

De woning omvat nu een 30m2 grote woonkamer met erker, een dichte keuken en een toilet in de hal. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een balkon en een niet afgebouwde badkamer. De zolder is nu één kamer en kan opnieuw worden ingedeeld. De zij- en 7.7 meter brede achtertuin vragen om iemand met groene vingers. Iemand die ziet dat je van deze oppervlakte een mooi buiten maakt om in te ontspannen en te genieten in de zon. De tuin is goed te bereiken via de zijtuin met poort/achterom en daarom zeer geschikt voor motorliefhebbers.


Algemeen
De woning is gebouwd rond 1934 op 167m2 eigen grond. Verwarming en warm water via CV combiketel uit 2015 (Nefit ProlineCW3) en wordt gehuurd (Energie Service Noord West, ad. € 24,75 per maand). Woonoppervlakte ca. 108m2, inhoud 380m3.


Ligging
Het Ramplaankwartier is niet voor niets enorm populair. De wijk ligt aan de rand van het prachtige Kennemerduingebied, zowel het centrum van Haarlem als het strand bereik je binnen enkele minuten fietsen. Het treinstation van Overveen is nabij en met de auto bevind je je binnen enkele minuten op de Westelijke randweg (N208). Je dagelijkse boodschappen doe je bij de buurtsuper (Deka), in Overveen (dorpscentrum met verse bakker en AH), Bloemendaal of op de Westergracht (AH XL!).
Meer informatie

Foto's

Kaart

Streetview

Remodal