Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons

Winactie: Interieuradvies op maat!

Maak kans op een interieuradvies op maat!

Koop of verkoop jouw woning in 2017 via Leef! Makelaars en maak kans op één van de vijf interieuradviezen op maat!

Een interieuradvies op maat kun je gebruiken om in te zetten om je woning nog aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Of als je bijvoorbeeld je nieuwe woning gaat betrekken je eens goed te laten adviseren en frisse, slimme en creatieve ideeën op te doen om je nieuwe huis leuk in te richten. Een advies wat past bij jou. Zodat je je snel thuis voelt in jouw nieuwe huis!

Interieuradvies op Maat door BeerandKa
BeerandKa: twee professionele stylistes die gezamenlijk 1 grote passie hebben en dat is (intereur)styling. Sinds 2016 hebben zij hun krachten gebundeld en BeerandKa opgericht. Samen hebben zij als doel om mensen gelukkig te maken met hun eigen interieur, ook met een klein budget. Zij vinden dat een interieur persoonlijk is en leren graag eerst de mensen goed kennen voordat ze een passend advies kunnen geven dat herkenbaar is. Een huis dat eigen is, dat een veilige basis is voor de bewoner(s). Dat is hun doel!

BeerandKa komen voor het interieuradvies bij je thuis. Het consult bestaat uit een passend advies over indeling, kleur, licht, ruimte en sfeer en een mood-board. Eventueel kunnen er direct kleine aanpassingen worden gedaan in de ruimte.  

 

Voorwaarden
Leef! Makelaars verloot vijf interieuradviezen t.w.v. 175 euro van BeerandKa interieurstyling onder klanten die in 2017 een woning hebben aangekocht of verkocht. Per winnaar maximaal één interieuradvies en over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd. Op 1 januari 2018 wordt de uitslag bekend gemaakt.